4 Οκτωβρίου 2014

Σπάταλες ηγεσίες του ΙΣΑ ζητούνε αντικατάσταση

Η χθεσινοβραδινή εκδήλωση των φίλων και συναδέλφων του Αγωνιστικού Μετώπου Γιατρών στην αίθουσα της ταβέρνας Νέο Κάστρο στη Δάφνη ξεπέρασε κάθε αναμενόμενη επιτυχία.

22 τραπέζια των 10-15 ομοτράπεζων με κέφι και όρεξη, κουβεντούλα, γελαστες φωνάρες και υψηλή κινητικότητα στην πίστα. Εκπροσωπήθηκαν επάξια τα Νοσοκομεία, τα ΠΕΔΥ, οι γιατροί ΕΟΠΥΥ, τα ιδιωτικά θεραπευτήρια και μαιευτήρια και πολλοί άλλοι ανεξάρτητοι επαγγελματίες.
Οι αγωνιστές της ζωής, οι χορηγοί επιστήμονες της Υγείας ξέρουν να εκτιμούν τα καλά της ζωής τούτης. Ανταμώσαμε στην όψιμη νιότη και βάζουμε στόχους γόνιμους και εποικοδομητικούς. Νάχουμε Ιατρικούς Συλλόγους διοικητικά επαρκείς και με προσιτή πρόσβαση, αλλά και ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥΣ σαν πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου στην εκάστοτε ηγεσία Υπουργείου.


 Όχι να εκλιπαρούμε τον νυν υπουργό για κάποια προεκλογική εξαγγελία για τους "χαχόλους υποστηριχτές " του κ. Πατούλη και του διπλανού του μαξιλαριού σε απόψεις του κ. Ελευθερίου και του κ.Τρόντζα. κλπ πασόκων φιλελέδων. Βαρεθήκαμε να ακούμε περι κατάργησης ΕΣΥ και να δουλέψουν τα μαγαζάκια τους από μερικούς ακραίους ωφελιμιστές ψοφοδεείς εφήμερους συνδικαλιστές. Βαρεθήκαμε τους προσκολλώμενους σε πολιτικές ηγεσίες σε ρόλο απεργοσπαστών και διασπαστών κινημάτων σε χώρους εργασίας (Μπουρας, Μπονάνος, Μπιλιράκης, Ζαφειρίου, Τσούπανος κλπ) μόνο και μόνο για ίδιο όφελος.
 Θέλουμε το συνολικό όφελος από ένα υγιή δομημένο Δημόσιο Τομέα και την συνολική πρόοδο και ασφάλιση της Ελληνικής κοινωνίας. Με αλληλεγγύη στον αδύνατο συνάνθρωπο. Οι 7300 μετανάστες γιατροί και οι 5200 άνεργοι δεν φεύγουν στιγμή από το νου και η έλλειψή τους είναι αισθητή στην Ελληνική πραγματικότητα.
 Τους υπόλοιπους στη σκόνη των υποδημάτων μας που βρόντησαν από τις μουσικές στη πίστα. Κάναμε και τους άξιους τραγουδιστές να αλλάξουν ρεπερτόριο για να μας προσεγγύσουν σε ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ.

.Διονύσης Λαμπαδάριος