20 Μαΐου 2017

Οι εκλογές στους γιατρούς της ΠΦΥ Πανελλαδικά Αυτές γίνονται συνήθως Πανελλαδικά ανά 3ετία όταν υπάρχει Ομοσπονδία. Γιατί ένα από τα πρώτα καθήκοντα του αντιδραστικού και αποδεδειγμένα καταστροφικού και διεφθαρμένου υπουργού κου Γεωργιάδη το 2013 λίγο πριν την απόλυση όλων των γιατρών του ΕΟΠΥΥ το 2014 ήταν η διαβρωτική διάλυση της τότε Ομοσπονδίας που απηχούσε λίγο πολύ και συγγενή ιδεολογία, (ονειρέψου ιδιωτικά και παρασίτωσε στο δημόσιο.) Έφαγαν και πάνω από 120.000 από τα ταμεία της. Οι συνεπείς αγωνιστικές και για την ιατρική επαγγελματική αξιοπρέπεια δυνάμεις σε μια αταλάντευτη στάση ετών ,τουλάχιστον 18 είδαμε να αποκλειόμαστε τεχνικά και «καταστατικά» να συκοφαντούμεθα ,να λοιδορούμεθα, να υποβαθμιζόμεθα επιστημονικά και βαθμολογικά να επιπλέουν φελλοί στις διοικητικές και ελεγκτικές θέσεις με μοναδικό προσόν τους την εθελοτυφλότητα στην πρόοδο και τα κομματικά εύσημα στο ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ. Τα χρόνια πέρασαν τα Ενιαία Ψηφοδέλτια των αγωνιστών χειρουργούντο με συνοπτικές διαδικασίες από τους 35 υποψήφιους να μένουν 15 «εγκεκριμένοι» και φτάσαμε σήμερα στην μεγαλειώδη αναβίωση της Ομοσπονδίας ΠΕΔΥ με ελεύθερες εκλογές σε 1η, 3η, 5η ΥΠΕ Οι νεοεκλεγέντες συνάδελφοι 18 εκ των 21 από το Ενιαίο ψηφοδέλτιο, που τους ενώνουν η κοινή ζέση για δημόσιο τομέα ΠΦΥ, με ιατρική ποιότητα και καθολικότητα, για προσλήψεις και κάλυψη κενών θέσεων, για εξοπλισμό και επαρκή κτιριακή υποδομή σε όλους τους νομούς της Χώρας. Πικρό βλέμμα πίσω που μας έμαθαν τους δύσκολους στρεψίκαιρους συναδέλφους και αγέρωχο βλέμμα μπροστά σε άβολες ηγεσίες υπουργείων που πολλές φορές αποφασίζουν πριν από μας ,χωρίς εμάς. Ο μύλος του νεοφιλελευθερισμού και τα χυμένα λεφτά χωρίς υγεία, μας έχουν κάνει όλους πιο καχύποπτους ,πιο σοφούς και πιο μοιραίους.
Στην Ολομέλεια της Διοίκησης της Ομοσπονδίας εξελέγησαν¨ 1. Ψυχάρης Παναγιώτης Ορθοπαιδικός Βύρωνας 2. Προβατάς Σπύρος Γυναικολόγος Νέα Σμύρνη 3. Γαβράς Παναγιώτης Ουρολόγος Αγ. Παρασκευή 4. Κωστάκης Προκόπης Παθολόγος Αργος 5. Παρασκευόπουλος Σάββας Ουρολόγος Θεσσαλονίκη 6. Κοσμίδης Χρήστος Ορθοπαιδικός Λ. Αλεξάνδρας 7. Λαμπαδάριος Διονύσης Χειρουργός Ν. Κόσμος 8. Μανιάτη Νικολέττα Χειρουργός Θεσσαλονίκη 9. Μπακούλας Γεώργιος Κυτταρολόγος Βόλος 10. Μπίτσικας Ιωάννης Παθολόγος Καλλιθέα 11. Φλίγκος Κωνσταντίνος Ορθοπαιδικός Αθηνών 12. Καραμπάτσας Δημήτριος Ορθοπαιδικός Λάρισα 13. Κλαδευτήρας Χρήστος Χειρουργός Λ. Αλεξάνδρας 14. Λιανός Δημήτριος Πνευμονολόγος Χαλάνδρι 15. Ανεμοδουρά Βαρβάρα Γενική Ιατρός Κορυδαλλός 16. Γκιουζέλης Ιωάννης Ψυχίατρος Ζωγράφου 17. Τσινάρη Μαρία Οδοντίατρος Θεσσαλονίκη 18. Καλπασίδου Ζωή Οδοντίατρος Κεντρική Μον. Θεσσαλονίκης 19. Τοπαλλιανίδης Βασίλειος Πνευμονολόγος Αχαρναί 20. Φίλιππας Σπυρίδων Δερματολόγος Ζωγράφου 21. Αποστολόπουλος Αθανάσιος Καρδιολόγος Ν. Ιωνία
Ελπίζουμε σύντομα να ξεκαθαρίσουν οι συνάδελφοι τους διασπαστές και το σκοταδιστικό ρόλο που τους επιφυλάσσει η κάθε ευεπίφορη εξουσία για την επιβίωση της σε κλειστό κύκλωμα. Ο ακηδεμόνευτος συνδικαλισμός είναι βαρειά κουβέντα για να τον ξεστομίζει ο καθένας χώρο των γιατρών τώρα πιά. Αγωνιστικό Μέτωπο Γιατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου