18 Νοεμβρίου 2014

Ερε γλέντια βγάλανε τον Χαρχούδα και Προεδρο ΙΣΑ

Ο Χαρχούδας-Πατούλης δήμαρχος, Πρόεδρος ΙΣΑ, επικεφαλής ΚΕΔΚΕ ολης της τοπικής αυτοδιοίκησης και στη Συγγρού πρώτο λιβανιστήρι του πρωθυπουργού Σαμαρά. Συνεπικουρία ο Γεν. Γραμματέας Βασιλείου των Ιατρών Μπροστά και ο Μπιλιράκης Αντιπρόεδρος  και σαν 9η ψήφος ο Αλεξάνδρου της ΑΙΚ αφου πήρε σοβαρά την γνώμη των Τσαγκαράκη- Θωμαδάκη επίσης της ΑΙΚ. Το είχαν ξανακάνει και πριν 3 χρόνια αν και άλλα έλεγαν στους ψηφοφόρους και τα εντυπά τους.

Η πρόταση για Ψυχάρη γραμματέα και Ελευθερίου αντιπρόεδρο που ήταν σύμφωνη με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας καταψηφίστηκε από τους προαναφερόμενους για να προωθούν επί 3ετία απτόητοι της μνημονιακές επιλογές για διαλυση όλου του δημόσιου τομέα υγείας και να κουστοδουλεύουν τα ιατρεία με το 5-7% της ελληνικης κοινωνίας αυτών που μπορούν να ανταποκριθούν οικονομικά σε ιδιωτικές δαπάνες.

ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 45,93-47,08% είμαστε ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΟ ΣΩΜΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΕΝΗΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣ. ΜΑΚΡΑΝ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου